Hallo en welkom,

Wat fijn dat je interesse in mijn website hebt en dat je een stukje over mij wilt lezen dus stel ik me bij deze graag aan je voor.

Ik ben geboren op 19 mei 1983 in Winterswijk en opgegroeid in het Achterhoekse Aalten.  Momenteel woonachtig in Rotterdam samen met mijn vriendin. In de mooie omgeving waar ik ben opgegroeid ontstond een passie voor de mooie natuur die me omringde en daarmee ook langzaam maar zeker een passie voor fotografie, iets waar ik op jonge leeftijd al een grote interesse in had maar pas later tot uiting kwam. Het begon voor mij toen ik mijn eerste simpele compact camera aanschafte waarmee ik vooral plaatjes schoot van het landschap. Ook nam ik deze mee naar concerten en festivals en probeerde daar zoveel mogelijk uit de camera te halen. Ik kwam erachter dat een simpele instap compact camera vooral de snelle kiekjes zijn maar niet geschikt voor het fotograferen van bewegende objecten of mooie haarscherpe foto’s van landschappen. Als snel kwam er een update naar een compact camera die ik volledig handmatig kon instellen en waar ik best aardige foto’s mee kon maken. Toen ik dat eenmaal een beetje onder de knie had werd het tijd voor een spiegelreflex.

Sindsdien werd mijn passie voor fotografie groter. Ik ging op pad om met mijn camera te experimenteren. Landschapsfoto’s, mensen, straatbeeld fotografie, werkelijk alles interesseerde me en ook kwam de terugkeer naar het concert en festivalfotografie. En ben ik toen ik woonachtig in Den Haag was een tijd fotograaf geweest voor 3voor12 Den Haag. Daar leerde ik steeds meer over fotografie en kwam ik erachter dat ik ooit fulltime fotograaf wilde worden. De jaren die daarop volgden probeerde ik hier en daar steeds meer verschillende soorten ervaringen als fotograaf op te doen zodat ik een beter beeld kreeg van wat mij drijft als fotograaf.

Emotie vangen, iemand verassen als die zijn eigen foto ziet, een verhaal vertellen met een foto. Dat zijn voorbeelden die mij een fijn gevoel geven als fotograaf. Mijzelf blijven uitdagen als fotograaf is voor mij ook van groot belang, daarmee groei ik en kom ik tot nieuwe ontdekkingen. Zo vind ik altijd weer een nieuwe drijfveer. Daarom doet het mij een groot plezier om jou of jullie een keer op mijn camera te mogen vastleggen.

Buiten mijn fotografie passie heb ik zeker net zo veel met muziek en speel ik graag gitaar. Dat doe ik in twee bands waarvan één coverband en de ander schrijf ik zelf de muziek voor.